Szállítás és fizetés

 

Fizetés

 

Az alábbi fizetési módok közül választhatnak: Banki átutalás

A rendelés leadása után a rendelés adatairól e-mailben értesítjük. Az adatok között szerepelni fog a rendelés száma, és a Banki átutalás fizetési mód választása esetén a bankszámlánk adatait is feltüntetjük. Az utalás során kérjük ne felejtse el megadni rendelése számát és a megrendelő nevét a közleményben! A rendelés feldolgozását az összeg beérkezése után fogjuk tudni megkezdeni, erről e-mailben tájékoztatjuk majd.

Bankkártyás fizetés (Barion)

Ebben az esetben a Barion felületén fizethet Visa, Maestro, Mastercard, American Express hitel- és bankkártyák, valamint Barion tárca segítségével is. A fizetés befejeztével a rendelésről visszaigazoló e-mailt küldünk, és amint lehet, megkezdjük annak feldolgozását.

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

A BARION Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény. További tájékoztatást a pénzügyi szolgáltatásról a link letöltésével kaphat. A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki. A BARION felhasználói feltételek megtekinthetők az alábbi linken: https://www.barion.com/hu/altalanos-szerzodesi-feltetelek/

 

Szállítás

 

Az alábbi szállítási módok közül választhatnak:

Foxpost csomagautomata: 899 Ft

Ennek a szállítási módnak a segítségével országszerte több mint 118 csomag automatánál veheti át rendelését, az Önnek legkényelmesebb időpontban. Az Önhöz legközelebb lévő automatát ide kattintva könnyen megtalálhatja. További információért kattintson ide. A csomag feladásáról e-mailben fogjuk értesíteni, ezután a szállítási idő jellemzően 1-2 munkanap. A csomag megérkezéséről a Foxpost SMS-ben és e-mailben is értesíteni fogja, a csomag automatánál az ekkor kapott nyitókódot kell majd megadni.

Kérjük nagyon figyeljen, hogy helyes telefonszámot adjon meg a rendelésnél!

GLS házhozszállítás: 1350 Ft

Ennél a szállítási módnál kérjük nagyon figyeljen a szállítási cím pontos megadására. Amennyiben szükséges, a pénztár oldalon adjon meg külön számlázási és szállítási címeket. A csomag feladásáról e-mailben fogjuk értesíteni, a szállítás jellemzően 1-3 munkanapot vesz igénybe. A csomag megérkezéséről a futárszolgálat e-mailben értesíteni fogja, illetve a futár egyeztetés céljából a kiszállításkor telefonon keresheti.

Személyes átvétel a visszaigazoló email-ban leírt helyen : ingyenes